Samen voor een Kerstgevoel

Vuur ee jeveul wie Wainachte

De alom bekende Kerstwereld Rolduc kan helaas wegens COVID-19 niet doorgaan! Om echter toch een warm kerstgevoel achter te laten heeft Rotary Club Kerkrade en Tafelronde 171 Kerkrade, de handen in elkaar geslagen en een aantal fraaie kerstpakketten samengesteld. Er zijn 6 (h)eerlijke kerstpakketten, gevuld met sjpetsiejaliete van onze lokale ondernemers, zorgvuldig voor u samengesteld. De pakketten zijn allemaal te vinden op www.kerstwereldrolduc.nl.

Om het kerstgevoel bij u thuis te krijgen hoeft u alleen maar de bestelling te plaatsen! Wij gaan voor u aan de slag en stellen het pakket voor u samen. Verder gaat de opbrengst van deze unieke actie naar Caritas045 om samen met de Kerkraadse parochies warme maaltijden en voedselpakketten aan te bieden aan diegene die het hard nodig hebben. Daarnaast ondersteunt u tevens lokale ondernemers in Kerkrade!

Heeft u nog geen kerstcadeau voor uw favoriete oom/tante of wilt u uw ouders/opa/oma in het zonnetje zetten? Medewerkers die hard gewerkt hebben en dus een mooi pakket verdienen? Een aardigheidje voor relaties of wilt u het pakket stiekem zelf houden? Het kan allemaal!!

Bestel nu snel via de leden van onze Tafelronde, Rotary, onze facebookpagina of via deze website: www.kerstwereldrolduc.nl. Namens iedereen hartelijk bedankt voor uw bestelling!

de (h)eerlijke producten komen van:

Brouwgilde Abdij Rolduc anno 2013 – Chocolaterie Bruns – Corné & Math Claessens – Crown Cookies – Délice & Délicieux – Deur13 – haKOEna – Lekker. Delicatessen & Meer – Maxwijn Wijnhandel-Slijterij – Slagerij Meggie en Loek – Winzer van Rode.

De pakketten variëren van prijs tussen de €13,50 en €46,00. Zie de foto’s hieronder van de pakketten!