RT 171 breidt uit!

4 december 2018 gaat de boeken in als de datum waarop drie aspirant leden toetreden tot de Tafelronde 171 Kerkrade. Het is nog niet eerder voorgekomen dat er 3 leden in een klap toetraden tot de Tafel.

Het is gebruikelijk dat de aspirant leden een ludieke opdracht vervullen alvorens zij formeel lid worden van de Tafel. Op 4 december stond een speciale eetavond op de planning, Bart Janssen heeft voor de leden en enkele oud leden een wijnproeverij georganiseerd in de Post in Valkenburg, met dank aan MAX wijn kregen wij 8 heerlijke wijnen voorgezet. Terwijl de leden druk wijn aan het proeven waren hebben Harmen van der Star, Tim Dautzenberg en Jorren Sentjens de opdracht gekregen om als Sint en pieten door het Valkenburgse te trekken en bij minimaal 3 cafés binnen te treden om het aanwezige publiek sinterklaasliedjes te laten zingen. Luc heeft de Sint en zijn pieten vergezeld en voor het nodige bewijsmateriaal  gezorgd. Naar afloop bleek dat het geen enkele moeite kostte om in 3 cafés aanwezigen sinterklaasliedjes te laten zingen, naar mate de avond vorderde moest de sint aan de handrem trekken omdat ze ondertussen geen café meer langs konden lopen zonder naar binnen gevraagd te worden.

Bij terugkomst heeft de voorzitter van de UC de heren voorzien van de enige echte Tafelpin die hoort bij het lidmaatschap van de Tafel. Op onderstaande afbeelding een kleine impressie van deze geslaagde avond!