Mark Meijer, National President

🎉🎊Gefeliciteerd, National President Mark Meijer! 🎊🎉

Namens Tafelronde 171 Kerkrade willen wij jou, Mark Meijer, van harte feliciteren met het voorzitterschap (National President) van de Nederlandsche Tafelronde! We zijn ontzettend trots dat jij, onze Mark uit Kerkrade, deze prestigieuze rol mag gaan vervullen. Dit is een welverdiende erkenning voor jouw inzet, betrouwbaarheid en leiderschap van de afgelopen jaren voor zowel de Tafelronde als ook in dienst van de samenleving. Een Tafelaar pur sang.

Als mede-tafelaars van Tafelronde 171 Kerkrade hebben we het voorrecht gehad om jou te zien groeien en excelleren in jouw rol. Je bent een inspiratie voor ons allemaal en we weten zeker dat je dezelfde impact zult hebben op nationaal niveau.

Geniet komend jaar van deze prachtige uitdaging! Wij hebben er in elk geval alle vertrouwen in en zijn ervan overtuigd dat je jouw rol als National President met dezelfde passie en vastberadenheid zult vervullen als dat je tot nu toe hebt gedaan voor de Nederlandsche Tafelronde en Tafelronde 171 Kerkrade. We kijken uit naar komend jaar en de successen die jij en het bestuur mogen behalen.

Nogmaals, van harte gefeliciteerd, Mark! We zijn trots op jou en wensen je veel succes en plezier!

Tafelronde 171 Kerkrade