Een bijzondere Tafelavond 16 Januari 2018

Op dinsdag 16 januari stond de eerste vergadering van het kalenderjaar 2018 op het programma, de thuisvergadering werd bij Bjorn Hendriks gehouden. Tot zover niets bijzonders, ware het niet dat Bjorn, als Districtsvoorzitter van district XIV een vijftal Special guests vanuit alle uithoeken van Nederland had uitgenodigd om deze tafelavond van der “dusj” mee te maken. Met veel trots ontvingen wij de heren Aart de Boer, Districtsvoorzitter van district III, Mark Heida, Districtsvoorzitter van district VI, Gilbert de Laat, voormalig Districtsvoorzitter van district XIII, Christiaan van Tellingen, Nationaal Penningmeester en last but not least Paul Vreeburg, National President.

Daarnaast bleek deze avond ook de avond van de ontgroening van ons Aspirant-Lid Luc Ploum. Als opdracht had Luc meegekregen om een instrument te maken van materialen die hij in zijn dagelijkse werk tot in den treure verwerkt en daarop een liedje te spelen. Luc werd tijdens de opdracht gesteund door Roderik, een kleine anderhalf uur na het ontvangen van de opdracht kwamen de heren terug met niet alleen een instrument voor Luc maar ook een 5 tal instrumenten voor de gasten. In plaats van een solo optreden door Luc stond er nu een volwaardige band bij Bjorn in zijn huiskamer. Neem even de tijd om onderstaand filmpje te bekijken en beoordeel zelf even de kwaliteiten van de band zonder naam.

ook via deze weg bedanken wij de gasten nogmaals voor hun aanwezigheid en input alsook feliciteren wij Luc met zijn toetreding tot d’r Dusj!