Jubileum Editie ‘t Sjunste op de Weltfes 2017

Tafelronde 171 Kerkrade vierde op 23 mei jongstleden haar 30-jarig bestaan. Deze Kerkraadse Serviceclub heeft haar 6e lustrum geheel conform haar doelstelling gevierd: op 6 mei vond namelijk in de Rodahal het 4e Sjunste op de Weltfès plaats en deze jubileumeditie stond geheel in het teken van het 30-jarig bestaan van de Tafel.

Het Sjunste op de Weltfès trok zo’n 300 bezoekers en werd omlijst met geweldige muzikale optredens van de band Universe en DJ Kevin S. .Verder heeft van Melick voor de heerlijke culinaire versnaperingen zorg gedragen. Het was wederom een memorabele avond waar we dan ook erg trots op zijn. Dankzij donaties, sponsoring en kaartverkoop werd er tevens een prachtig bedrag opgehaald dat ter beschikking wordt gesteld aan een goed doel,  namelijk een muzikale middag voor gehandicapte kinderen tijdens het WMC van 2017.

Via deze link kunt u terugkijken naar de foto’s die bij binnenkomst zijn gemaakt.

Zonder de sponsoren en de individuele bezoekers hadden wij nooit het positieve resultaat kunnen bereiken dat ons in staat heeft gesteld om een evenement als de paramusica dag tot een succes te maken!