WMC Paramusica dag 2017

Het WMC heeft  in samenwerking met De Tafelronde 171 Kerkrade deze muzikale middag, welke van 13.00 uur tot 19.00 uur duurt, georganiseerd. Het evenment vond plaats in de WMC Village (plein Rodahal Kerkrade). De middag werd muzikaal omlijst door optredens van diverse nationale en internationale muziekgroepen met een verstandelijke beperking. In samenwerking met o.a. stichting Radar is er voor gezorgd worden dat ook mensen met een beperking uit onze regio te gast zijn op deze unieke middag.

Dankzij de geweldige opbrengst van ‘t Sjunste op de Weltfès heeft de Tafelronde 171 Kerkrade deze dag extra invulling gegeven. De tafelronde 171 heeft mede mogelijk gemaakt dat voor onze gasten zal vervoer geregeld was en er een hapje en een drankje beschikbaar werd gesteld Daarnaast was er nog een special act, Big Benny, Toegevoegd aan het programma. Daarnaast hebben de Tafelaars en de vrijwilligers die in grote getalen op zijn komen dagen de gasten begeleidt zodat deze een onbekommerde muzikale middag hebben beleeft!

Ondanks dat de weergoden ons niet goed gezind waren zijn wij als kerkraadse Tafel trots dat we dit fantastische project mogen uitvoeren voor zoveel verstandelijk gehandicapten en ouderen uit onze regio! De WMC ParaMusicadag 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door o.a. vele vrijwilligers, Taxi-/Touringcarbedrijf Hanneman de Toerist, Omnibuz, Bakkerij Voncken, Van Melick, Urent, Gemeente Kerkrade, Stichting Radar, Stichting Novizorg, Meander, Lions Selfkant en uiteraard niet te vergeten alle sponsors en donateurs van ons 30 jarig bestaansfeest eerder dit jaar!!!

Geniet nogmaals van de geslaagde ParaMusica Dag 2017 via onderstaande aftermovie.

Geniet nogmaals van de geslaagde ParaMusica Dag 2017 via deze aftermovie.De organisatie van het WMC heeft samen met Tafelronde Kerkrade 171 de ParaMusica Dag georganiseerd. Bijna 500 mensen met een beperking hebben genoten van muziek, vlaai en drankjes. Iedereen ontving een een officiële WMC-pet als mooie herinnering aan deze geslaagde dag.Wij danken nogmaals de sponsoren en vele vrijwilligers voor het mede mogelijk maken van een fantastische dag.

Geplaatst door Round Table 171 Kerkrade op maandag 23 oktober 2017