Over Ons

Wij zijn de leden van de Ronde Tafel Kerkrade of om het formeel te noemen “Nederlandsche Tafelronde nummer 171”, of zoals we dat in Kerkrade zeggen “d’r dusj va Kirchroa” .

Welkom op de website van de Nederlandse Tafelronde afdeling Kerkrade – RT171. Een actieve serviceclub die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden.

De Kerkraadse afdeling van “De Ronde Tafel” telt ca. 20 actieve leden in de leeftijd van 18 – 40 jaar, allen werkzaam in een unieke branche. Bij de toelating van nieuwe leden wordt dan ook strikt gekeken naar het beroep van de kandidaat “tafelaar” om beroepsmatige doublures te voorkomen.

Een vereniging die staat voor Service en Plezier. Naast lokale, nationale en internationale vriendschap is persoonlijke ontplooiing en het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk. Een actieve Tafelaar kan veel aan zijn lidmaatschap hebben. Tafelavonden, die tweemaal per maand worden gehouden, zijn veelal het platform van boeiende discussies, vaak naar aanleiding van een presentatie van één van de Tafelaars, of een gastspreker. De kennis, maar ook de typische problemen van iemand met een ander beroep, andere inzichten, persoonlijke ervaringen en meningen, iedere Tafelaar biedt wel iets unieks. De Tafel verrijkt vriendschap.

Adapt, Adopt, Improve

 

Leden

  Mark is lid sinds april 2007 en daarmee het langst zittend lid. Mark is getrouwd met Kirsten en samen hebben zij twee zoontjes. Mark is Relatie Manager MKB bij ING Nederland, Maastricht – Sittard.
  Ghislain is lid sinds september 2008. Ghislain is vrij-gezellig en in zijn vrije tijd is hij manager en mede-eigenaar van Houthandel Boumans te Heerlen, www.dhzboumans.nl
  Maurice is lid sinds februari 2009. Maurice is samen met Jaimy en samen hebben zij een zoon en dochter. Maurice is eigenaar van Vimcolux Vermogensbeheer.
  Hugo is lid sinds juni 2009. Hugo is getrouwd met Kirsten en hebben samen drie zoontjes. Hugo is Operations Manager Delivery bij het logistieke automatiseringsbedrijf Pcdata bv te Kerkrade, www.pcdata.nl.
  Steffen is lid sinds juli 2010. Steffen is samen met Babs en is werkzaam als Sales en Marketing Manager bij Heat & Surface Treatment B.V. te Eindhoven en Venlo, www.h-st.nl.
  Pim is lid sinds maart 2011. Pim is werkzaam als  financieel consultant bij Rabobank Nederland.http://nl.linkedin.com/pub/pim-van-daatselaar/3/785/269
  Bart is sinds maart 2012 lid van RT171. Bart getrouwd met Marjolijn en is werkzaam als horeca vertegenwoordiger voor Brand Bier bij misschien wel de leukste werkgever van Nederland oftwel Heineken.
  Sinds oktober 2012 is Bjorn toegetreden tot de Kerkraadse Tafel. Hij is getrouwd met Diana en samen hebben ze 3 kinderen. Bjorn is eigenaar van het bedrijf Paumen Hendriks Bouwadviseurs in Beek, http://www.phbouwadviseurs.nl.Bjorn is sinds 2016 Districtsgouverneur van District XIV namens de NTR. Hij doet dit 2 jaar!
  Sinds maart 2013 is Mark lid bij de Kerkraadse Tafel. Mark is vrij-gezellig, CDA raadslid in Kerkrade en eigenaar van het bedrijf Taste & Style, gespecialiseerd in cocktailworkshops & cocktails op locatie, www.tasteandstyle.nl.
  Soldaat Bart is sinds juni 2013 lid bij de Kerkraadse Tafel. Bart is getrouwd met Jordy en hebben samen een dochtertje. In zijn dagelijks leven is hij Officier bij de Koninklijke Landmacht.
  Sinds begin november 2014 is Lars als lid toegetreden tot de Kerkraadse Tafel. Lars is getrouwd met Sonja hebben samen twee zoontjes. Lars is zelfstandig ondernemer en managing director bij Etesian IT Consulting,http://www.etesian.nl/
  Sinds april 2015 is Jorn lid van RT171. Jorn is samen met Carola. Jorn is Sales Trainee bij CSB Systems, een internationaal bedrijf met branche specifieke IT oplossingen,http://www.csb.com/nl/
  Jan Willem is sinds mei 2015 toegetreden bij RT171. Jan Willem is samen met Nira en werkzaam als zelfstandig ondernemer en creative director bij Buck Ontwerp & Drukwerk, http://www.buckontwerpendrukwerk.nl/
In augustus 2015 is Niels lid geworden van RT171. Niels is samen met Pam en hebben een dochter. Niels is advocaat bij Vondenhoff Sijben advocaten te Heerlen
Stan is lid sinds december 2015. Hij is samen met Lindsay en is in zijn dagelijks leven werkzaam bij automobielbedrijf Jansen-Kerres.
BartJan America is sinds maart 2017 Tafelaar. BartJan is eigenaar van een hoveniersbedrijf. Hij woont samen met Stephanie in Kerkrade.
Dennis werkt sinds begin 2018 als bedrijfsleider voor Stalumex in Kerkrade. Hij is getrouwd met Nadine en trotse vader van een zoon en dochter. Hij is samen met Roderik in Gulpen toegetreden tot onze mooie club op 4 juli j.l
  Onze Roderik is nog vrijgezellig in het prachtige Kerkrade. Overdag werkt hij als tandarts bij Schobben en Schmeits tandartsen te Landgraaf. Hij is samen met Dennis in Gulpen toegetreden tot onze mooie club op 4 juli j.l.

 

Geef een reactie